Om klubben

Vågen Taekwondo-klubb ble grunnlagt januar 1994 av Bjørg Rasmussen, Bjørn Kåre Bryn og Mestere Arild Rasmussen, Audun Rasmussen og Roar Kristoffersen. De er idag World Taekwondo Mestere av 6. Dan.

Klubbens leder, Bjørg Rasmussen, har lang erfaring innen idrettmiljøet i Norge. For hennes frivillige innsats for idretten har hun mottatt en rekke priser og utmerkelser som bl. a. Kongens fortjenestemedalje i 2010.

Vågen Taekwondo-klubb ledes med entusiasme, stort pågangsmot og en inkluderende filosofi. Vi har et valgt styre som gjenspeiler klubbmedlemmenes mangfoldighet. Dette gir et stabilt miljø og er godt grunnlag for videre utvikling av klubben.

Vågen TKD er en av de største Taekwondo-klubbene i Bergen. I Norges kampsortforbund står klubben registrert med 181 aktive medlemmer i nesten alle aldre. Mens nedre alder for å trene er seks år er det ingen øvre aldersgrense.